Carte buna – Ghidul plantelor medicinale si aromatice
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
autor: CARNE BUNA.RO /  0 mesaje  / 3.519 vizualizari

Oricat de la indemana ar fi internetul cu motoarele sale de cautare, cred cu tarie in importanta unei biblioteci (cel putin minimale) in casa fiecarui om cu pretentii. Si intr-o astfel de biblioteca sunt cateva sute de carti pe care trebuie sa le ai si evident sa le citesti, sa le scotocesti si sa incerci sa le intelegi. Diversitatea cartilor din biblioteca prin scopul cu care au fost concepute ne ajuta SA DEVENIM.

Intre toate aceste tipuri de carti exista si cele care tin de cultura generala cu aplicabilitate practica in viata de zi cu zi. Lucrarea domnului Ovidiu Bojor, Doctor in farmacie, Membru al Academiei de Stiinte Medicale, “Ghidul plantelor medicinale si aromatice de la A la Z” ar trebui sa fie indrumarul oricarei femei care aspira la o viata sanatoasa. Natura ne inconjoara, informatia o gasim in carte, ne ramane doar vointa si determinarea.

Daca veti citi interviul cu domnul Ovidiu Bojor sunt convinsa ca veti dori de indata sa va imbogatiti bibliotecile cu lucrarile sale. Veti vedea un om care ofera un exemplu personal extraordinar. Lucrarile sale contin atat de multe informatii pretioase si adevarate incat veti fi uimiti de precaritatea multor articole de pe internet.

 

Interviu cu domnul Ovidiu Bojor:

http://suntsanatos.ro/stil-de-viata/dr-ovidiu-bojor-qeu-nu-concep-notiunea-de-batranete-sunt-vesnic-tanarq.html

 

Citeste si da mai departe! Romania va fi mai frumoasa.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website