Carte buna – Mica enciclopedie a padurii
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
autor: CARNE BUNA.RO /  1 mesaje  / 5.068 vizualizari

Padurea a reprezentat dintotdeauna pentru om o bogata si inepuizabila sursa de materii prime, care i-au adus, in decursul mileniilor, servicii din cele mai diferite, chiar vitale. Exploatata nemilos in trecut, de catre om, fara preocupari constante din partea acestuia de a o apara, conserva si dezvolta, padurea a intrat treptat in constiinta tuturora ca o necesitate stringenta in viata societatii, in protejarea climei si apararea mediului inconjurator.

 

Prin continutul ei, “Mica enciclopedia a padurii” se adreseaza, deopotriva, celor care participa la activitatile de creare, ingrijire si exploatare a padurii, la buna ei gospodarire sau la vindecarea ranilor cauzate de om sau de natura, precum si celor ce doresc sa cunoasca mai bine rolul extrem de important al padurii in dezvoltarea economico-sociala si in protejarea solului si a mediului inconjurator.

 

Autorii s-au straduit sa raspunda cerintelor unui public cat mai larg – atat celor care si-au dedicat intreaga lor viata padurii, cat si celor care indragesc padurea si doresc sa ii cunoasca mai profund viata.

 

 Citeste si da mai departe! Romania va fi mai frumoasa.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

1

Cum se poate comanda aceasta carte? Multumesc

maria Russ

noiembrie 26, 2017