Carte buna – 101 ALIMENTE CARE VA POT SALVA VIATA
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
autor: CARNE BUNA.RO /  0 mesaje  / 7.556 vizualizari

David Grotto, este dietetician, purtator de cuvant al American Dietetic Association si fondator al companiei Nutrition Housecall, o firma de consultanta care ofera servicii personalizate la domiciliu si de grup legate de dieta. Este, de asemenea, consultant al revistei Men’s Health si consultant-sef al campaniei nationale Kids/PBS, care promoveaza alimentatia sanatoasa pentru copii. Fost director pe educatia nutritiei la Block Centerfor Interogative Cancer din Evanston, Illinois, in prezent ofera consultatii particulare.

 

Natura ne pune la dispozitie o varietate de plante benefice pentru sanatate. Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului, lucrarea prezinta alimentele cele mai bogate in nutrienti, antioxidanti si acizi grasi omega, fiind un ghid util pentru imbunatatirea dietei noastre zilnice. Fructele, legumele, condimentele, bauturile sunt ordonate alfabetic, pentru fiecare specificandu-se originea, calitatile terapeutice, modul de depozitare si oferindu-se sfaturi de preparare si retete de la maestrii bucatari. Anexele contin un plan alimentar cu 2.000 de calorii pe zi, precum si o lista a principalelor elemente nutritive.

 

Informatiile din aceasta carte au rol orientativ in formarea unor obiceiuri alimentare mai sanatoase, dar nu sunt menite sa inlocuiasca ajutorul oferit de un personal medical calificat.

 

 Citeste si da mai departe! Romania va fi mai frumoasa.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website