Lucrarea prezinta caracteristicile de calitate ale alimentelor congelate din comert si modul de utilizare a lor in gospodarie, dar scopul principal este de a initia cititorii in activitatea utila, practica si totodata eficienta de congelare a alimentelor in gospodarie, folosind congelatorul casnic.
Cititorul va gasi in paginile lucrarii sfaturi practice pentru exploatarea congelatorului, cunostinte teoretice si practice pentru conditionarea, ambalarea si congelarea diferitelor alimente din regnul animal si vegetal, cunostinte pentru decongelarea alimentelor si pregatirea lor pentru consum. Este prezentata o larga gama sortimentala de mancaruri care pot fi gatite din alimente congelate apoi, in final, sunt prezentate rezultatele cercetarilor recente privind valoarea nutritiva a alimentelor congelate.
Lucrarea se adreseaza unui larg cerc de cititori: gospodine, studenti si elevi in industria alimentara, lucratori din industria congelarii si din comert.
Puteti descarca aici cartea in format PDF (fisierul are 227 MB)
Citeste si da mai departe! Romania va fi mai frumoasa.