Viata Frumoasa

 

“A fi sanatos, a trai mult si a trai bine, reprezinta trepiedul tuturor optiunilor umane de la origini pana in prezent. Instinctul de conservare este adanc inradacinat in structurile spetei umane si, intr-un asemenea context, nu trebuie sa ne surprinda permanenta straduinta a omului, si asta chiar din clipa aparitiei sale pe pamant, de a afla, pe calea observatiei, ce ii este util sau, dimpotriva nociv pentru hrana, pentru sanatate sau pentru viata in general” spune doctorul Arcadie Percek in cartea sa Terapeutica Naturista.

 

De la aparitia lucrarii si pana in prezent a trecut ceva timp si se pare ca omului i-a fost distrasa atentia de la a alege hrana potrivita pentru sine cu toate cele cinci simturi: auz, vaz, gust, miros, pipait.  Am mentionat si al cincilea simt, auzul, dat fiind faptul ca am fost impresionati de filmul Perfect Sense al lui David Mackenzie, 2011.

 

Intr-o lume de plastic si surogate, din fericire, mai exista bucurii adevarate, reale, originale.

 

Ne propunem ca prin articolele pe care le postam sa impartasim celor preocupati de a trai frumos, informatiile, cunostintele pe care le-am dobandit.

 

Intoarcerea spre PAMANT poate fi raspunsul pentru cei care isi cauta echilibrul, linistea, bucuria. A fi sanatos este calitatea cea mai mare pe care o putem avea.