Carte buna – Masaru Emoto
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
autor: CARNE BUNA.RO /  0 mesaje  / 3.521 vizualizari

Viata secreta a apei

 

Am vazut un documentar la televizor despre legatura intre vibratia cuvintelor si felul in care apa percepe informatia. In functie de vibratia pozitiva sau negativa, ea raspunde cristalizand in diferite forme, pe care cercetatorul Masaru Emoto a reusit sa le surprinda la microscop si astfel sa elaboreze o teorie noua legata de viata secreta a apei.

 

Am cautat pe internet mai multe despre aceasta teorie si am gasit o lista intreaga de lucrari ale omului de stiinta japonez. Am descoperit o teorie extrem de atragatoare, despre importanta armoniei, a respectului si a iubirii neconditionate. Micutele cristale au trasat o cale a Sperantei pentru Omenire.

 

„Apa are o memorie proprie, in care ne sunt pastrate gandurile si rugaciunile. Cu totii suntem apa, astfel incat, oriunde ne-am afla, rugaciunile noastre vor fi raspandite in intreaga lume.”

 

Pentru optimisti, pentru cei care sunt motivati in viata de frumos, lecturarea lucrarilor lui Masaru Emoto va fi o desfatare, vor descoperi un subiect nou de dezbatut, incitant, enigmatic.

 

Citeste si da mai departe! Romania va fi mai frumoasa.

 

 

 

 

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website