600 g piept de curcan, 1 lingurita ulei de masline, 6 linguri otet balsamic, cateva frunze busuioc
Pentru marinata: 2 linguri ulei de masline, sucul de la 1 lamaie, 1 lingura cu busuioc tocat, sare si piper macinat
Taiati pieptul de curcan in bucati de 5 mm grosime. Amestecati ingredientele pentru marinata intr-o farfurie adanca, puneti feliile de carne, sarati, piperati si intoarceti carnea de mai multe ori pentru a se imbiba bine cu aromele. Acoperiti cu folie de plastic si puneti carnea in frigider, lasand-o la marinat timp de 2 ore.
Ungeti usor cu ulei o tigaie teflonata (sau un gratar de fonta) si puneti-o pe foc iute.
Scoateti bucatile de carne din marinata, scurgeti-le bine si rumeniti-le in tigaie 2-3 minute pe fiecare parte. Puneti carnea pe o farfurie si pastrati-o la cald.
Turnati in tigaie restul de marinata si otetul balsamic. Micsorati focul, lasati sa fiarba 1 minut, apoi turnati tot sosul peste carne. Ornati cu cateva frunze de busuioc si serviti imediat.